maandag 8 november 2010

griffie

Ik ben niet de eerste die erover begint, maar omdat Google te pas en te onpas aanbiedt om Engelstalige netstekken te vertalen in hun soort Nederlands deel ik graag met u waar dat toe leidt.

Dit is de vertaling van een website van Registry Reviver dat iets kan doen aan de ‘registers’ van mijn computer waardoor alles sneller en stabieler zal worden. Dat wil ik aannemen, maar door de ontaal van de Google-versie, ben ik niet geneigd Registry Reviver neer te laden (niet eens de proefversie, want dan krijg ik tot in lengte van dagen e-mails of ik de echte versie niet wil kopen). 

Griffie Reviver Functies

  • Verbetert de prestaties van uw computer. Na gebruik van de Register Reviver zult u de stabiliteit aankondiging van een onmiddellijke verbetering van uw pc in de prestaties en.
  • Stopt pc crasht en fouten - Door het uitvoeren van de Register-Reviver regelmatig uw pc zal opstarten sneller, stabieler zijn, meer en ervaring minder crashes en conflicten.
  • Geen behoefte om te worden tech-savvy. Het duurt een beetje kennis van PC de juiste diagnose griffie fouten en bewerken ze met behulp van tools handleiding. Griffie Reviver betekent dit alles voor u, en meer, snel en gemakkelijk.
  • Een muisklik - Neem de frustratie uit het uitvoeren van een langzame pc, en het schoonmaken van uw pc met een simpele muisklik!
  • Bespaart u geld. Geen behoefte aan dure dienst oproepen of de aankoop van een nieuwe pc. Door het gebruik van de Register-Reviver kunt u zorgen dat uw pc weer als nieuw.
  • Griffie Reviver beschermt u tegen fouten. De automatische herstelpunt instelling zorgt dat als er problemen zijn met een reparatie, de veranderingen gemakkelijk kan worden teruggedraaid te krijgen dat u weer up and running in no time.
  • Nieuwe intuïtieve en eenvoudig te gebruiken interface maakt griffie Reviver gebruiksvriendelijk en eenvoudig te gebruiken Reviver. Griffie is ontwikkeld met de beginnende gebruiker in het achterhoofd, terwijl het verstrekken van de backend structuur en functionaliteit verwacht door de meest gevorderde gebruiker.
  • BONUS: Startup Manager. Tevoren Hiermee gebruikers snel en gemakkelijk te beheren applicaties die ze willen beginnen bij het opstarten om de algehele optimaliseren boot tijden en prestaties van de pc.
  • Licht zorgt ervoor dat uw voetafdruk prestaties van de computer zal niet worden beïnvloed, terwijl u gebruik van de Register Reviver. Het laatste wat je wilt doen tijdens het draaien van een applicatie is om te hoogveen uw systeem en de prestaties te verliezen. Griffie Reviver is alles over het helpen verbeteren van uw PC's prestaties en is ontwikkeld met dit in gedachten.
  • 24 / 7 technische ondersteuning. Ondersteuning voor griffie Reviver is beschikbaar vanuit het product en via e-mail. Draai je om tijd voor een verzoek tot ondersteuning is minder dan 2 uur.
  • Griffie Reviver is zonder risico. Als u niet helemaal tevreden bent, Reviver griffie komt met een no vragen 30-dagen geld terug garantie.
  • Windows 7 compatibel. Veel van Register Cleaners zijn nog geen Windows 7 compatibel. Met de grote push voor Microsoft over deze lancering, en met de meeste nieuwe PC's komen met Windows 7, de noodzaak voor Windows 7 ondersteuning van essentieel belang is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten